Den där Harry Potter!

Igår bestämde jag mig för att jag ska ta mig igenom alla Harry Potter filmer då jag faktiskt aldrig sett dem, eller läst böckerna. Första filmen såg jag igår, jag tycker den var rätt bra. När filmen kom ut så var jag inte speciellt förtjust i äventyrs filmer eller något som har med magi eller det övernaturliga att göra. Men nu sisådär 16 år senare gillar jag den changern. Suveränt ju.

Ska man ge sig in på att läsa böckerna också kanske? Äh jag kan knappt avsluta en bok, tappar koncentationen så snabbt. Film är bättre. Hur många Harry Potter filmer finns det? 8? Jag har att göra i 8 dagar iallafall, det är ju positivt. Sen tänkte jag försöka ta mig igenom sagan om ringen också. Alla serier jag kollar på har uppehåll eller så är de slut för säsongen.
Typiskt tycker jag😂 Micke spelar ofta dator på kvällarna därför sysselsätter jag mig med film eller serier.

Vad är er favorit changer när det kommer till film och serier?

7 reaktioner till “Den där Harry Potter!”

  1. Sagan om ringen är väll en helt OK – film men en av dom 3 gillar ja inte då det är en as STOR FET HEMSK SPINDEL med.😨😨😨😱 (har spindel skräck/fobi) annars gillar ja ser en: The last man on earth å rederiet å prison break men nu i torsdas gick sista avsnittet så nu blir det inget mer med den serien.😕

Kommentera