Tankar om giftermål.

Planen för dagen är att åka ut till Åkersberga och hämta lite virke hos grannens sambo. Han håller på att bygga och riva sitt hus  där och vi kommer få det virke som inte behövs. Eller vi? Mickes föräldrar kommer ha användning för det, vi ställer bara upp på att åka och hämta det. Sen ikväll så är det tänkt att micke och jag ska ut och äta på resturang. Ett underbart tillfälle att klä upp sig lite, tycker det är så mysigt. Känslan av att känna mig lite extra fin är fantastiskt. Tanken är att vi ska åka till Norrtälje och slå oss ned på någon mysig restaurang. 

Kan ni tänka er att den 10e juni så har Micke och jag varit förlovade i ett helt år. Åren sveper förbi som en frisk.sommarvind. Dock har vi ingen koll på hur länge vi varit ett par. Men det rör sig om 4-6 år. Vi var tysta om vårat förhållande i ett halvår minns jag. Vi tyckte att det har ingen med att göra, men samtidigt svarade vi ju ärligt om någon frågade om vi var ett par.  Har aldrig känt mig såhär trygg i ett förhållande det är en sak som är säker. En vacker dag blir han min man och jag hans fru. Men det är absolut ingen stress , vi tar det lugnt och fint.  Självklart har jag lite tankar om hur jag vill ha mitt bröllop och vilka jag vill ha där. En sak som kanske är lite annorlunda är att jag har bett min bror föra mig till altaret när dagen är kommen. Jag har självklart min pappa som skulle kunns göra det. Men mitt hjärta säger att min bror får den uppgiften. Som sagt det är inte dags än på ett tag.

Jaha? Från virke och middag till bröllop? Tankarna flödar uppenbarligen😂 Vad ska ni göra idag?

8 reaktioner till “Tankar om giftermål.”

  1. Ja eller hur. Kan man återanvända saker och ting så ska man göra det tycker jag. Miljötänkande tror jag att det kallas❤ Nu vart det inget restaurang besök då allt drog ut på tiden och micke va trött. Så vi käkade på den lokala pizzerian. Men imorgon får jag minsann klä upp migsig, det blit mys lunch ute ist😉

  2. Helt rätt! Man ska inte börja bröllopsstressa direkt efter förlovningen! Jag tycker man ska njuta av den ett tag medan man smådrömmer/planerar. Det viktiga är ju gjort, löftet. Festen och firandet är en karamell värd suga på ett tag. Njut av er förlovning 😍

Kommentera