Garderobs bygge!

För någon månad sedan så var vi och köpte en garderob som vi kan ha våra ytterkläder i. Det har tagit oss lite tid att montera ihop den, vi har varit lata i ärlighetens namn. Men idag när Micke kom hem från jobbet så tog vi tag i saken.

Han skruvade och spikade medans jag höll i. Det tog sin lilla tid men skönt att det är gjort.

Men när vi skulle sätta in skohyllan så upptäckte vi att vi glömt köpa vissa grejer så den håller ihop. Så just nu ligger våra skor på golvet och skräpar. Men imorgon åker vi till K-Rauta och köper det som saknas.

Otroligt skönt att Garderoben är på plats. Vi ska köpa en till som vi kan ha våra kläder i också. Både Micke och jag har extremt med kläder och allt får inte plats där vi har dem för tillfället.

Det är roligt med lite förändringar i hemmet☺

Kommentera