Stressen gör att bägaren rinner över!

Jag känner en enorm stress över saker jag inte behöver stressa över. Nästa vecka är fullbokad med möten med fk, psykiatrin och arbetsförmedlingen. Det är mest informationns möten och jag ska få träffa mina nya handläggare. Vi har dessa möten för min skull och alla är på min sida, de är inte emot mig och motarbetar mig inte på något vis. Men det är de att det är så sjukt mycket på en gång. Sen den 19e var det tänkt att jag skulle till läkaren på vårdcentralen och kolla upp en leverfläck som kliar och har växt lite. Samma dag har jag stödsamtal timmen innan, så jag måste boka om tiden på vårdcentralen. Den 20e ska jag laga en tand hos tandläkaren. Det är liksom ingen rast eller vila den här månaden överhuvudtaget. Måste klämma in ett ytterligare besök så jag kan lämna cellprov också. Livet är ju bra jävla fantastiskt ibland eller hur?

Min systerson har skolavslutning på torsdag som jag inte kan gå på för att jag ska kunna göra allt detta ovan. Det gör lite ont i mitt hjärta, men det kommer fler skolavslutningar och andra tillfällen jag kan träffa lille max som inte är så liten längre. Saknar min familj väldigt mycket.. Så fort saker och ting har lugnat ner sig ska jag åka till min familj och bara mysa.

När jag inte har möten så är jag en stressad och rastlös själ, men jag har oftast ett möte i veckan. Men nästa vecka är det lite mycket och det känns som att bägaren rinner över.

Jag måste påminna mig själv att allt detta är för min EGEN skull och allt kommer bli suveränt i slutändan. Sen vill jag poängtera att jag är glad över dessa möten, lite stressande att allt är samma vecka bara.
Men jag fixar nog det här som allt annat.

2 reaktioner till “Stressen gör att bägaren rinner över!”

Kommentera