Jag stĂ„r fan inte utđŸ˜©

Jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till med dessa skumma drömmar jag har när jag sover. Jag har nämnt tidigare att jag blir mosig i huvudet och vet varken ut eller in när jag vaknar. Det värsta är om jag råkar somna en stund på dagen. Igår så vart det en liten powernap på någon timme. Jag drömde att jag var gympalärare i den skolan jag gick i från 4-9 e klass.. Min syster var med i drömmen också. Låter kanske inte så farligt, men känslan när jag vaknade.. Jag kan faktiskt inte beskriva den..

Men det jag vill få bukt på är mina supersjuka drömmar. Jag är medveten om att min medecin kan bidra till livliga drömmar. Men slutar jag med den så kan jag inte sova. Jag har testat bara för två tre nätter.. Funkar inte.. jag får inte en blund. Jag tycker det är tragiskt nog att jag måste äta mediciner för att sova. Jag får väll helt enkelt lära mig leva med sjuka drömmar och olust känslor. För det går förmodligen inte att göra någonting åt. Eller gör det de? Vet ni något knep?
Berätta gärna, jag är idel öra.

11 reaktioner till “Jag stĂ„r fan inte utđŸ˜©”

  1. AlltsĂ„.. vadĂ„?! Äter du sömntabletter för att du har problem med att sova?!😕 Ă„ sen det dĂ€r med att du fĂ„r konstiga drömmar Ă„ du sĂ€ger eller tror det Ă€r p.g a tabletterna?!.. AlltsĂ„ man kan vĂ€ll inte skylla pĂ„ det vĂ€ll?!..😕 Jag sjĂ€lv har haft mĂ„nga konstiga drömmar, bĂ„de jobbiga Ă„ sjuka drömmar nĂ€r ja sovit trotts att jag inte gĂ„r pĂ„ nĂ„gra sömn tabletter.

  2. Det Ă€rĂ€r faktiskt sĂ„ att mĂ„nga av de sömn medeciner som finns har livliga drömmar som biverkningar. Ingenting att skylla pĂ„ utan det Ă€r ren fakta.o konstiga drömmar kan man hainte oavsett medicinering eller inteâ˜ș

Kommentera