Mindre god mat

Jag är riktigt trött efter dagens bravader, eller bravader? Var ju iväg med Helen och hjälpte henne att handla lite.

Det var faktiskt skönt att vara ute i så god tid som vi var. Tror vi var inne på byggmax redan vid 9, sen var vi ganska snabba inne på ica också☺
När vi var klara så åkte vi hem för att lämna av matvarorona innan vi åkte vidare till Djursholm för en lunch.

Visst ser det gott ut?  Kan tala om att det inte föll mig i smaken, men jag är inte den som är den jag åt tills jag vart mätt. Väldigt snällt av Helen att bjuda mig på lunch. Men äter vi där igen blir det en annan rätt. Bara för att denna inte föll mig i smaken betyder det inte att allt inte gör det. De har säkert något annat mumsigt!
Detta såg gott ut men som sagt så var det inte det.

Hur har eran dag varit?

En kommentar till “Mindre god mat”

Kommentera