Alkohol och starka mediciner.

Vi är väldigt många som äter olika medeciner, det kan vara allt från antidepressiva till smärtstillande. Det är så pass normalt idag och ingen tabu, ja vissa har ju sina negativa åsikter om medecinering. Jag personligen äter antidepressiva, ångestdämpande samt för sömnen. Jag funkar inte annars, jag är helt ärligt ett vrak. Men de gångerna jag avstår sömn medicin och mina starka ångestdämpande är när jag ska dricka alkohol. Att blanda är både livsfarligt och idiotiskt i mina ögon, det kan gå käpprätt åt helvette.

Jag gjorde misstaget att blanda alkohol och sömn medicin för ett par år sen, det var bland det vidrigaste jag varit med om. Jag vet inte hur jag ska förklara vad som hände, men den kvällen bodde jag praktiskt taget på toletten och det var nära på att jag fick åka in till sjukhuset. Det jag försöker säga är att jag önskar att fler kunde tänka som jag.. Det är antingen eller. Antingen dricker du alkohol en kväll o skippar medecinen, mår du dåligt ta din medecin men drick ingen alkohol. Om jag vill träffa vänner när de ska förtäras alkohol och jag mår lite dåligt, ja då tar jag min medecin och skippar alkoholen. Jag har lika roligt för det, men blir måendet sämre så tackar jag för en trevlig kväll och går hem.

Man måste vara rädd om sig, och jag hoppas innerligt att ni är det och inte blandar.
Vi lever en gång vad vi vet, förstör inte livet genom att blanda starka preparat med alkohol❤
Men jag ska inte tala om för er vad ni ska göra och inte, detta är bara en liten vädjan.

2 reaktioner till “Alkohol och starka mediciner.”

  1. Håller med dig till viss del. Mina antidepressiva tar jag även om jag druckit alkohol dock. (Dock inte i direkt anslutning utan någon/några timmar efter.) Jag märker inget annorlunda alls av det men det är ju olika med olika mediciner skulle jag tro 😊

Kommentera