Idag har vi varit förlovade i ett år❤

Idag är det en väldigt speciell dag. Jag och Micke har varit förlovade i ett år idag. Det betyder så enormt mycket för mig, micke betyder allt för mig. Minns när vi stod på guldfynd och valde ut ringar, hur det pirrade i kroppen jag var så fnittrig.. Som en nykär liten skol flicka. Jag minns att jag gav honom en sjuhelvettes kärleksförklaring veckan innan vi köpte ringarna, inför hans föräldrar och morfar dessutom.

Jag menade vartenda ord. Micke är den personen jag vill leva resten av mitt liv med. Att vi idag firar ett år som förlovade är någon form av milstolpe och ett rejält Fuck you till dem som inte trodde vårat förhållande skulle bli långvarigt. En dag står vi där i kyrkan och blir man och hustru, dock får det vänta lite till.

Min kärlek till den här karln går inte att beskriva, men min tatuering och denna låt gör det lättare för mig❤

Istället för att stå i kyrkan idag som är en tradition efter ett års förlovning så firar vi med att åka in till stan.

Det blir bio,middag,utgång och en hotellnatt❤

3 reaktioner till “Idag har vi varit förlovade i ett år❤”

Kommentera