Lördagen jag sent kommer glömma❤

Gårdagen var helt underbar. Vi började med att gå och se wonderwoman och den va riktigt bra, gå och se den. Rekommenderar den starkt en riktig girlpower film.. Efter filmen så gick vi och checkade in på Comfort hotell, vi har bott där en gång tidigare och det lär bli fler gånger. Otroligt bra priser och underbar personal.

Sist vi bodde där så bodde vi på rumsnummer 325, denna gång hamnade vi 10 dörrar ifrån. Litet rum med en stor säng, toalett,dusch.och tv. Riktigt mysigt ska ni veta. Tog inga bilder på rummet, det glömdes bort☺

Middagen intogs på Barbeque Steakhouse&Bar. De köttälskare som vi är så valde vi Oxfile och Entrecote.

Hur gott som helst var det, det enda jag kan klaga på var att min fördrink inte var speciellt god samt att jag fick lov att be om vatten 3 gånger innan jag fick det. Självklart var det inte hela världen. Vi satt där ett tag och njöt av varandras sällskap en stund innan vi begav oss till The Dubliner som är en irländsk pub. Otroligt mysigt ställe faktiskt, vi satt där resten av kvällen då våra vänner Sandra och Jonas kom och gjorde oss sällskap

Jag var så lycklig och glad igår.. Att få fira ett års förlovning är verkligen stort för mig och jag älskar honom mer och mer för vardag som går. Att våra vänner ville fira lite med oss var så himla roligt också.

Hur var eran helg?

2 reaktioner till “Lördagen jag sent kommer glömma❤”

Kommentera