Frågan som gjorde mig helt ställd!

En sak jag kan dela med mig av från mötet med min läkare är att hon frågade mig vad jag är bra på. Jag blev riktigt ställd för det är ingenting jag reflekterat över. Jag kom på två saker, hade ju varit guld om jag kom på fler. Det jag svarade var att jag är bra på att skriva och laga mat. Dock så lagar jag inte speciellt mycket mat numera, det har blivit mackor, färdigrätter eller att äta ute de senaste veckorna. Varför har der blivit så? Jo för jag har mått riktigt dåligt och för att lusten till matlagning har försvunnit. Fram tills idag.. Idag fick jag ihop en köttfärssås som serverades med snabb makaroner. Ingen vidare lyx måltid men jag tog tag i matlagningen och försöker få lusten tillbaks, för jag älskar att laga mat och jag vet att jag är bra på det.

Att skriva är jag också bra på, och det är något jag gör varje dag. Antingen här i bloggen eller i mina anteckningar. Ja jag har ju min dagbok också som jag skriver i för hand. När jag var yngre så ville jag verkligen utveckla mitt skrivande och bli en stor författare. Idag skriver.jag noveller och små historier som jag antingen skickar iväg någonstans eller behåller för mig själv. Oftast skickar jag dem till olika tidningar eller till vänner. Jag tar det dock inte på så stort allvar, hade jag gjort det från början hade det kanske blivit en författare av mig. Vem vet?
Ingen ide att tänka i de banorna vad som kunde ha varit , utan fokusera på nuet.

Vad är ni bra på? Vad får erat självförtroende att stärkas?

8 reaktioner till “Frågan som gjorde mig helt ställd!”

  1. Förstår att det är svårt att säga vad man är bra på jag hatar att få dem frågorna😂 Men vad jag vet atr jag också är bra på är att laga mat, Måla, städa & att vara mig själv❤❤❤

  2. Vi är nog vääääldigt lika du och jag 😅 Kan laga mat men avskyr det, till skillnad från dig iofs. Älskar att skriva – jag har utkast till en bok som behöver filas på ordentligt innan det skickas någonstans och jag har mina ups and downs 😘❤️ Men allt blir vad vi gör det till och vi är grymma 🙌🏻

  3. Förstår att du blev helt ställd. Den frågan kan vara så svår men tror den är sååå bra att svara på ibland. Att faktiskt komma ihåg att berömma sig själv. Och din matlagning vet jag ju inget om men skriva är du minsann väldigt bra på! 👏🌟 Och nu ska jag försöka ta till mig av mina egna ord och komma på vad jag är bra på… jag är bra på matte och att sjunga ❤

Kommentera