De bästa hårprodukterna!

Jag har hittat de bästa produkterna för mitt hår. Detta schampo och balsam gör underverk för mitt hår, dock inte för min plånbok för dem är rätt kostsamma. Men det är värt att lägga ut en extra slant för schampot är så drygt. Ta bara en liten klick och massera in i håret, skölj för att sen ta en liten klick till så det löddrar sig ordentligt. Fick det rådet av en frisör som hjälpte mig. Jag har riktigt kluvna hår toppar, eller jag kanske ska säga hade. Dessa produkter har hjälpt mitt hår att återfå liv

Jag pratar om Sebastian Professional Foundation Hydre Shampoo och balsam.
Jag köpte mitt schampo och balsam hos min frisör men har nu hittat dem till lite billigare pris på nätet.
Älskar dessa produkter och rekommenderar dem varmt.
Ni hittar dem
HÄR

När du använder balsam så tar du en liten klick och ser till att masera in det lite extra i hår topparna.

Kommentera