Livsavgörande!

Jag är fortfarande sjuk och jävlig, känns lagom kul att behöva knata ut till bussen idag. Får gå lite tidigare så jag kan gå i lugn takt.

Det är alltså idag jag har möte med försäkringskassan, psykiatrin och arbetsförmedlingen. Jag har varit väldigt nervös inför detta möte, men nerverna har lugnat ner sig en aning. Jag vet att vi har detta möte för min skull och de flesta av dem är på min sida. Vet dock ingenting om kvinnan från arbetsförmedlingen, men det märks när jag väl sitter där. Varför känns det alltid som att det är myndigheterna MOT mig? Som jag skrev innan jag vet att dem är MED mig men den där rädslan att de ska vända sig emot mig finns ju såklart.

Det här mötet är jävligt viktigt och sen är det lite ”livsavgörande” låter lite dramatiskt men så är faktiskt fallet. Mötet är vid 14.00 och efteråt så får jag eventuellt skjuts hem av Micke. Allt hänger på hur lång tid det tar på mötet. Vill gärna slippa gå 3km hem från bussen när jag är sjuk och jävlig.

Vad har ni för planer idag?

5 reaktioner till “Livsavgörande!”

Kommentera