Din ögonfärg kan avslöja något om din personlighet 

Jag satt och kikade runt lite på Facebook och hittade detta. Din ögonfärg kan tydligen tala om vad du är för person? Kan ju säga att mitt stämmer inte riktigt in, lite grann kanske. Jag har gröna ögon,vad har du för ögonfärg? Stämmer det in?

Mörkbruna/Svarta ögon – Du är en naturlig ledare eller åtminstone har lätt att uppfattas som det av andra. Människor med så mörka ögon att de nästan är svarta har en av världens mest sällsynta ögonfärger. En studie i Medical Daily har visat att personer med den här ögonfärgen är enkla att umgås med och har bra sociala förmågor. Människor med mörka ögon tenderar även att dricka mindre än andra människor. Och de är ofta bättre i olika sporter som går ut på att träffa saker – till exempel tennis. Detta på grund av att de har en snabbare koppling mellan ögat och hjärnan.

3 reaktioner till “Din ögonfärg kan avslöja något om din personlighet ”

Kommentera