Det är gratis att drömma!

Jag drömmer om att bo i ett stort hus, gärna en villa. Jag skulle vilja ha ekonomin för att köpa mark och bygga en villa från grunden. Huset skulle vara vitt och det skulle vara två plan. Stor tomt med mycket rabatter så jag kan plantera  blommor trots att jag inte har gröna fingrar. Det skulle finnas ett garage, annars blir nog Micke ledsen😉 Micke skulle ha ett alldeles eget rum där han kan ha sin dator, så han kan spela dator utan att jag störs. Ett gästrum skulle finnas dels för gäster och för mig.. Där skulle jag sova när Micke har snark fest. Köket skulle vara stort med fina arbetsytor. Två badrum, ett till mig och ett till micke.. Låter kanske onödigt men hörrni de e min dröm vi pratar om här😉 Självklart så skulle vi ha en barnkammare, för barn vill vi ha så småningom.

Det skulle bli dyrt.. Men detta är en dröm och det är gratis att drömma.

2 reaktioner till “Det är gratis att drömma!”

  1. Jag håller med där. Det ä tur det det ä gratis å drömma. Själv drömmer ja om en framtida bil jag önskar att äga men den bilen är Way to expensive 😮 å det är en metallik lila bil som ja inte kommer på sorten på just nu(faan hatar å ha hjärnsläpp haha) men det ä en viss dyr bil sort iallafall(kan visa dig i messenger nån dag vad för bil jag snackar om😊😉).

Kommentera