En liten vädjan- Dessa utmaningar!

Hej vänner!
Jag har sett att det cirkulerar en massa utmaningar här på olika bloggar, jag har äcen blivit taggad i samma utmankng av olika personer. Tycker det är väldigt gulligt av er att ha mig i åtanke. Men jag ber er ödmjukast att inte ha mig i åtanke. Dessa utmaningar gör mig väldigt stressad och jag vill inte delta i dem. Det är ingenting personligt emot er, utan det är mig problemet ligger hos. Som jag skrev så blir jag stressad och känner att ”Jag måste göra detta”. Jag vill inte behöva känna så men det gör jag, och när de känslorna kommer fram så blir det som ett krav och allt blir pankaka.

Tycker dock utmaningarna är bra och kul för dem som kanske känner att de inte har ngt att fylla bloggen med för tillfället. Jag kanske utrycker mig klumpigt men jag hoppas ni förstår vad jag menar? Jag vet att alla inte kommer läsa detta inlägg och det är svårt att hänga med o komma ihåg vem.som vill bli utmanad och inte. Detta är bara en liten vädjan om stt försöka komma ihåg att inte tagga mig i någon utmaning. En sådan simpel sak fuckar upp hjärnkontoret på mig. Självklart kan inte ni veta det, det är just därför jag skriver detta inlägg.

Kom ihåg mina vänner att det är INTE något personligt mot er.

2 reaktioner till “En liten vädjan- Dessa utmaningar!”

Kommentera