Så jävla föbannad😣

Jag har nog aldrig blivit så förbannad över en reklam skylt som jag blev idag. ”Kom i form till badsäsongen”. Vadå i form? Alla är i form för  badsäsongen, spelar absolut ingen roll om mam har kurvpr, celluliter eller bristningar. Den här reklamen får mig att tro att de tycker att man hör hemma i vassen om man inte är slank,smal eller har ett jävla sexpack på magen. Nu är det absolut inte fel att vara smal eller ha ett sexpack på magen. Jag förespråkar att man ska vara nöjd med sig själv. Vill man gå ner eller upp i vikt så är det inga problem så länge det inte är pga av den moderna kropps fixeringen, vilket det tyvärr oftast är. Jag tänker på alla unga tjejer och killar som ser den här reklamen och tror att de inte duger som de är.

Alla dessa modetidningar och de flesta designers måste ta sitt ansvar då det blir så många som eventuellt kan bli anorektiker eller bulimiker, men tyvärr så är modebranschen så låst i sina egna ideal. Sen finns det dem som tar sitt ansvar och gör mode och använder modeller som är pluz size, vilket jag anser är bra. För det visar att du är bra som du är och du behöver inte stå i vassen och skämmas över din egen kropp.  Du behöver inte ta något jävla piller eller tillskott för att passa in på stranden. Du är vacker som du är, glöm för fan inte bort det. Om någon kommer med kommentarer om att du är för tjock eller smal, svara bara att du är vacker som du är. För vet du vad? Det finns bara en av dig, du är unik.

8 reaktioner till “Så jävla föbannad😣”

  1. Visst det är ju så man ska tänka om sin kropp så det ä ju e sanning i det du säger men sen finns det ju de som inte ändå känner sig nöjda med sin kropp å då vill dom ju komma i sin egen form så att säga för sin egna skull. ☺

  2. Helt rätt! 😍 Så frustrerande att det alltid blir sån här utseendehets inför sommarsäsongen. Jag tycker sommaren ska vara en tid att njuta. Äta god mat, bada i svalkande vatten, ligga i solen och läsa, äta glass och så mycket mer. Det enda viktiga är att man mår bra ❤

Kommentera