Du ska inte få förstöra mitt liv!

Du har ett starkt grepp om mig och jag gör allt jag kan för att bli av med dig, jag slår hårt i väggen, jag skriker så jag nästan tappar andan, jag gråter och jag svär. Jag tar mina mediciner och försöker att inte behandla personer i min närhet som skit. För du gör mig så jävla förbannad och jag vet inte vad jag ska ta ut min ilska på när det inte hjälper att slå i väggen. Ångesthelvette. Jag gör allt jag kan för att inte slita upp min hy i stycken som du gör med mig inne från. Jag har inte självskadat på ett tag och står emot med all kraft för att inte falla dit igen. Det du gör mot mig och med mig är inte rättvist. Ingen förtjänar att leva med ångest, ingen av oss har gjort dig något. Det känns som att jag sakta dör från insidan och att det snart inte finns något kvar av mig, att michaela sakta med säkert tynar bort och jag blir ett vrak samtidigt som jag är så arg.

Men du kommer aldrig få mig att glömma bort vem jag är och vad jag står för helt och hållet. För jag vill inte låta dig vinna. Du ska inte få nöjet att förstöra mitt liv totalt. En dag kanske du lyckas med, men inte hela mitt liv.

Jag heter Michaela och jag ska spöa skiten ur dig, ja precis jag pratar med dig. Ångest helvette

14 reaktioner till “Du ska inte få förstöra mitt liv!”

  1. Bra gumman sparka den jäveln på käften, den ska inte få försöka ta dig du är så värdefull för mig så jävlar om ångesten tar dig då äter ja upp den ❤ Å som ja sa så är det riktig bra skrivet också ❤❤❤

  2. Jag får såhär ibland, men det ger med sig. Jag har möte med psykiatrin nästa vecka. De vet hur jag har det och medicin har redan ökats förra veckan. Jag tackar dig för din omtanke❤ Kram

Kommentera