Vet ni vad kärlek är?

Vet ni vad kärlek är? Det är när ens sambo kommer hem från jobbet när man ligger i sängen och är lite små deppig och helt slut efter en dag med lite shopping… Det är kärlek när han lägger sig bredvid och håller om mig så jag känner mig trygg och han lämnar inte min sida förens jag mår lite bättre. DET mina vänner det är kärlek det,iallafall i mina ögon. När vi legat och pratat en stund så bestämde vi oss för att åka iväg och äta på den lokala pizzerian, jag hade inte orken att laga mat.

Att Micke är så förstående ibland gör mig både salig och chockad på samma gång. Han har fått stå ut med mycket under de perioderna jag mått riktigt jävla dåligt, och han är fortfarande kvar vid min sida trots det. Ibland förstår jag inte varför, men när han säger att han älskar mig så släpper alla negativa tankar.

Tack för att du ALLTID finns för mig . Jag älskar dig högre än stjärnorna och djupare än den indiska oceanen.

8 reaktioner till “Vet ni vad kärlek är?”

  1. Härligt. Det ä ju så kärlek ska vara ☺👍 samma med min kille att han har ju fått stått ut med massa olika humör å arga sidor från mig å det har hänt att man ibland bråkat å blitt både lessen å arg. Ändå är han oxå KVAR vid min sida å det känns bra tycker jag. Det ä ju bevis på att han fortfarande älskar mig trotts att ja kan beté mig lite hur som helst ibland haha!😄😉

Kommentera