Vi är inte normala i den här familjen😂

Jag tycker ändå den här dagen har varit bra, trots att jag råkat smitta Micke med min förkylning och jag har haft huvudvärk större delen av dagen. Som jag skrev tidigare idag så har vi firat Midsommar här hemma, vi åt middag med mickes föräldrar och hans bror. Micke hade fixat till köttet riktigt bra , starkt jobbat när han är sjuk o jävlig❤

Det var en ganska rolig middag, vi diskuterade allt från brasiliansk vaxning till 7 blommor under kudden😂 Ja ingen har sagt att vi är normala i den här familjen😂

Helen gjorde en väldigt god jordgubbstårta dagen till ära. Fasiken när jag tänker efter har jag inte hjälpt till ett skit med käket eller efterrätten idag.. Men jag erbjöd mig vill jag minnas haha😂. Lite trött såhär på kvällskvisten.
Blir nog att sova tidigt ikväll.
Hur har eran dag varit?

2 reaktioner till “Vi är inte normala i den här familjen😂”

Kommentera