Veckans inspiration

Jag skulle ha postat det här inlägget igår,men jag glömde helt ärligt bort det. Veckans inspiration är det dags för. Denna vecka så vill jag hylla Pernilla Andersson som är en fantastisk artist, men i detta inlägg är det inte just musiken jag har i åtanke. Jag har träffat henne någon gång eller två för många år sedan och vi satt vid samma bord på någon efterfest och jag hörde henne berätta om olika upplevelser hon haft i livet, personer hon träffat på som varit lite speciella. Hon hade ett leende på läpparna hela den kvällen och det smittade av sig.

Jag var även i publiken på tv inspelningen av Tack för musiken där Pernilla var gäst, så mycket som jag skrattade den dagen. Minns att jag och min vän var lite bittra över något som hänt innan vi skulle dit, men vi gick ut med det största leendet på läpparna ni kan tänka er. Vi hade så roligt, det var så härlig energi på tv inspelningen.

Förra sommaren så skedde det 27 våldtäkter på en festival som Pernilla uppträdde på och hon fick förfrågningar om att kommentera det, detta skedde inte under hennes konsert men tidningarna ville ändå ha någon kommentar. Då valde Pernilla att skriva en kommentar på sin hemsida som sedan kapades och någon redaktör gjorde om texten totalt. Pga av detta fick Pernilla mycket hat mejl för något hon inte ens sagt. Jag såg en intervju med denna fantastiska kvinna om just detta och hennes ord inspirerar mig väldigt mycket

Ni kan se intervjun här så kanske ni förstår vilken jävla powerwoman det här är.

Tack Pernilla för stt du inspirerar mig med dina ord och åsikter.

Kommentera