Brev till en ängel

Hej min flicka.
Jag drömde om dig i natt, det var en dröm jag drömt förut. Att du kommer tillbaks till oss, su ville inte prata om vart du varit. Allt du sa var att du var tvungen att fejka allting. Men jag vet att det inte är fejk.. Du är inte med oss längre, det gör lika ont idag som den dagen du gick över till andra sidan. Även om jag vet att du har frid och mår mycket bättre i paradiset så kan jag inte hjälpa de tårar som rinner längs mina kinder. Det sägs att jag ska tänka på de fina minnen vi har, på hur fin vår vänskap är. Ja jag vägrar säga var, för i mitt huvud är vi fortfarande vänner trots att du inte är här bredvid mig.

Minns du när vi satt ute på din altan och kollade på stjärnorna och pratade om våra dåvarande pojkvänner? Att vi trodde vi skulle erövra världen tillsammans? Vi pratade även om våfflor. Jag saknar det, jag saknar dig och ibland vet jag faktiskt inte vad jag ska ta mig till. Det har gått många år sedan du gick över. Det spelar ingen roll, det känns fortfarande som igår. Vet du att jag ofta hälsar på dig vid kyrkogården? Hör du mig när jag pratar med dig? Skrattar du åt mina knäppa upptåg jag har för mig ibland? Jag hoppas du gör det. Jag vet att jag bad dig om lite blixtrar och dunder sist det regnade, du levererade veckan efter. Du skrämde dock skiten ut både mig och hundarna. Kanske jag ska vara försiktig i vad jag ber om nästa gång?
Jag vill be dig komma tillbaks till oss, men jag vet att det är en hopplös önskan.

Jag vill att du ska veta hur mycket jag saknar och älskar dig min ängel. Du har det bra i sitt paradis, och till den dagen vi ses igen… Får du vila i frid för den dagen jag kommer blir det minsann ingen frid😇😉

Älskar dig Malin.
/Din vän Michaela

3 reaktioner till “Brev till en ängel”

Kommentera