Att sätta sig själv i andra hand.

Det finns få saker som jag själv anser att jag är bra på..  Men något jag vet att jag är fantastiskt duktig på är att hjälpa andra. Jag ställer upp och finns där som en stöttepelare när det kanske egentligen är jag som behöver stöd? Jag skjuter alla mina problem åt sidan, jag har svårt att hjälpa mig själv.. Att finnas där för andra är även ett sätt för mig att fly från allt. Men samtidigt menar jag inget negativt med det, för vem gillar inte att finnas för vänner och nära och kära? 

Det negativa med det är att en dag så kommer all ångest som en käftsmäll. Ångesten jag skjutit bort för att kunna vara stark för andra. Detta är dock någonting som jag inte kan göra något åt för det är min personlighet. Jag vill vara den som lyssnar , kommer med stöttande ord. Det är ju det vänner är till för. Sen finns det dem som inte ger ett jävla skit tillbaks eller lyssnar när jag själv behöver en axel att luta mig emot.. Men dem har jag slutat kalla vänner, snarare patrask.

Det jag menar är att det är lättare att vara stark för någon annan än sig själv.  Om det är bra eller dåligt, ja det vet jag inte. Men det är sådan jag är..

8 reaktioner till “Att sätta sig själv i andra hand.”

Kommentera