Music that matters#8

Jag kommer ihåg när jag och min mamma satt i bilen och var påväg någonstans Minns inte vart.. Jag kan inte ha varit mer än 6-7 år.. Så sa mamma att nu ska vi lyssna på världens bästa låt.  Hon tog fram skivan och satte den i cd spelaren och skruvade upp på högsta volym.. Det var Guns n roses med låten November Rain.. När låten var slut så sa skrek jag ”En gång till mamma, en gång till” 

I flera veckor efter det när vi åkte bil så sa jag ”Mamma vi måste lyssna på den gula skivan” Jag hade ju ingen aning om vad bandet hette eller vad låten hette. Jag var alldeles för liten för att förstå det tror jag. Men en sak vet jag och det är att sen den dagen i bilen då jag fick höra November Rain första gången så har jag älskat låten. Ja självklart är jag ett stort fan av guns n roses. Hade önskat att jag var på deras konsert som var för någon vecka sen. Men man kan inte få allt eller hur? Nöjer mig med minnet jag just delat med mig av❤

Kommentera