Kvävd

Känner mig så jävla kvävd.. Notiserna ploppar upp efter varandra och jag blir glad och hoppas på att det faktiskt är någon som vill träffas på en fika. Istället är det som det brukar… Jag ska vara rådgivare och släppa allt jag handskas med själv..Känns som att jag sitter instängd i ett rum med 3000 pers som behöver mig för de mår skit. Jag sa ifrån idag även om jag vill klappa mig på axeln och känna stolthet så kan jag inte det. Varför? 

Jag vet inte.. Det vart inga sura miner, eller några få men det är som det är.
Jag är varken rådgivare eller psykolog.. Jag är själv en person som behöver hjälp..  Jag får professionell hjälp..

Det ska jag få idag och det känns skönt.. Jag behöver det så jag orkar andas idag.

6 reaktioner till “Kvävd”

  1. Ja man måste säga nej ibland .. ni som känns nära försöker jag lyssna på men ibland kommer bekanta eller arbetskollega å vill prata av sig..håller med om det man får inte glömma sig själv när alla drar i en ❤️

  2. Bra att du säger ifrån. Klart man kan ställa upp om det känns genuint men när många bara passar på att utnyttja tillfällen och sen försvinna är det ju verkligen inte värt det. Du mår själv dåligt och behöver tid och energi till dig själv ❤️

  3. Stäng av skiten 🙈 Och njut av det 😂 Som en liten djävul som sitter på din axel och säger ”nej inte den moahahahaa” och ”nej inte den heller haha” osv ❤️❤️❤️

Kommentera