Läkarutlåtande om hälsotillstånd.

Allt gick bra på psykiatrin, vi pratade mycket om mim paranoia över vad folk tycker och tänker om att jag snart är sjukpensionär vid 30 års ålder. Känslan av att tro att varenda kotte tycker jag är ett psykfall eller bara lat som inte jobbar .. Vore jättebra om jag kunde få de tankarna att försvinna.. Men hon hjälpte mig att se det annorlunda för stunden, och det är precis i de tankebanorna jag måste komma tillbaks till.. Det är jag som vänder allt negativ oftast.. Men nu ska jag försöka tänka mer positivt.

Jag fick mitt läkarutlåtande om hälsotillstånd idag också… Känns så himla konstigt att läsa om sig själv på det viset.. Alla behandlingar alla mediciner, diverse diagnoser. Samtidigt väldigt skönt att få läsa allt, dels för att få allt svart på vitt… Samt se det försäkringskassan kommer utgå ifrån.

Har ni fått ett läkarutlåtande om hälsotillstånd? Var det tufft för er att läsa det?

3 reaktioner till “Läkarutlåtande om hälsotillstånd.”

  1. Vet hur det var för mamma.. ang psykisk ohälsa ..vet att jag va lättad få bekräftat de jag tänkte. Rent fysiskt att få diagnos med mina njurar inte det samma men en lättnad förstå min kropp.

  2. Jag har ju fått sådant som man skickar in till fk och så. Det känns konstigt att läsa ibland faktiskt. Jag är ju inne och läser mina journaler och så ibland, vissa gånger brukar jag tänka ”vem handlar detta om egentligen?” För ibland är det svårt att inse att det handlar om en själv… Man ser ju inte allt som andra ser, hoppas du förstår vad jag menar! 😊 Kram fina du!! <3

  3. Jag har lite olika utlåtande, men jag vet ju om mina diagnoser och besvär så för mig var det inte svårt att läsa. Tvärt om hade min läkare skrivit väldigt mycket fint om mig som jag blev så rörd över.❤️

Kommentera