Att tänja på gränserna.

Att vara spontan är inte riktigt min grej, jag gillar planering.. Att ha kontroll på läget och veta vad som ska hända under dagen. Igår så hände det något som jag själv är förvånad över. Vi fick ett samtal av några vänner som ville spela minigolf,självklart sa karln ja till det.. O sen när de lagt på så sa han ”Vill du det eller?” Han hade frågat under samtalet också men jag viftade bort det och sa inte just nu jag e upptagen. I ärlighetens namn så var jag inte upptagen

Hur som helst så tänjde jag på gränserna och följde med. Jag ångrar det absolut inte för vi hade det väldigt trevligt.. Vi kom fram till att jag inte alls är bra på minigolf😂 Det var nog jag som kom fram till det och inte resten av gänget. Jag kom iallafall sist, men det gjorde ingenting. Jag hade roligt och det var skönt att komma ut lite för att träffa vänner.

Vi åt även en brakmiddag tillsammans och jag tror faktiskt inte att jag behöver äta på flera dagar😂 Skämt och sido.. Är stolt över mig själv att jag var spontan.. Behövde lite roligheter efter de tuffa dagar som varit.

Hur mår ni? Har veckan börjat bra?

Kommentera