Är inte intresserad av ditt sexliv

Har man ett förhållande och har problem så pratar man väll ändå med sin partner om det? Har sett en del som skriver ut om hur deras sexliv är, hur ofta de bråkar ja allt som bör stanna i förhållandet. Jag tänker att skriver man ut allt sånt så kan personen i fråga inte tänka klart. Allt stannar på internet vad man än skriver.. Är det uppmärksamhet som behövs? Rådgivning? Gå till en par terapeut och snacka istället. För jag tror att om 5 år kanske de här personerna inte vill att hela cybervärlden egentligen ska veta allt om deras privatliv. Tycka vad ni vill om min åskit,jag står för den. Sen är det inte schyst mot sin partner att göra så. Det är i min mening både schystare och betydligt bättre att prata med sin partner face to face istället för att hoppas på att personen ska läsa bloggen. Självklart ska alla få skriva av sig, inget fel med det. Men jag personligen skulle aldrig i hela mitt liv skriva om jag och Micke har problem. Det har ingen annan än  han och jag att göra med.

Nej prata mellan fyra ögon istället för att för att försöka kommunicera genom bloggen.

2 reaktioner till “Är inte intresserad av ditt sexliv”

Kommentera