Att skriva för en tidning!

När jag var liten så ville jag bli författare eller journalist. Eller liten? Tankarna kom väll kanske när jag var 12-13. Jag älskade att skriva och gör det fortfarande. Mitt självförtroende kring skrivande är starkt, jag vet att jag är ett Fucking badass på det när jag lägger manken till. Ibland arbetar jag med en text i en vecka innan den publiceras här på bloggen, jag har även material som jag inte vet om det kommer publiceras eller inte.

För några dagar sedan så hörde en person av sig till mig och frågade mig om jag någonsin tänkt på att skriva för en tidning någon gång. Detta var då för en webbtidning , jag visade intresse och vi hade en konversation. För detta är ju trots allt min högsta dröm, att skriva för en tidning eller skriva en bok. Jag ställde en hel del frågor som jag till slut inte fick svar på.  Det konstiga är att det inte gjorde mig ledsen för uteblivet svar. Jag ser det snarare som ett kvitto på att jag är en duktig skribent. Det gör mig stolt, fruktansvärt stolt. Visserligen kan den här personen kontaktat andra också, men det får mig inte att känna mig mindre speciell eller duktig.  För jag vet vad jag är bra på och inte.

Det är det viktigaste.

2 reaktioner till “Att skriva för en tidning!”

Kommentera