Känner mig smutsig.

Jag skulle verkligen vilja att det öste ner regn .. Gärna i flera timmar, vet ni varför? Vi har inget vatten. Grannen glömde slå av sin trädgårds slang häromdagen.. Vi delar brunn.. Ibland är livet på landet fruktansvärt fantastiskt.. Jag vill duscha och tvätta kläder. Kommer det regn fylls brunnen på lite fortare . Jag är inte arg på vår fina granne , alla kan glömma. Men jag känner mig så jäkla smutsig och behöver en dusch. Jag kan nog duscha men trycket är inte vidare bra så de skulle ta ett bra tag att ens få ut schampot ut håret. Förhoppningsvis har det förbättrats under dagen.  ☺

Medans jag ändå håller på att gräma mig över saker så kan jag berätta att jag är världens klantarsel.. I tre dagar har jag glömt ta min morgon medicin.. Spelar ingen roll om jag har påminnelse på telefonen, så fort jag stängt av den så behöver jag gå på toaletten för det är tidigt den ringer.. Ja sen är det bortglömt. Micke påminner när han kommer ihåg, vilket inte är ofta. Måste komma på ett bättre system..   För det märks tydligt på mig när jag missat medicinen i ett par dagar. Men idag kom jag ihåg den.

Idag har vi inga speciella planer.. Vi får se vad som händer, men jag tror vi håller oss hemma.. Vem vet? Kanske händer något såntdär spontant igen😉

Vad gör ni idag?

Godmorgon förresten☀

5 reaktioner till “Känner mig smutsig.”

  1. Gomorron min fina älskling ❤ Förstår din frustration, jag hoppas du kan duscha under dagen men så är det ibland att bo på landet. Idag vet jag inte riktigt vad som händer! Hoppas ni får något kul & göra ❤❤❤

Kommentera