Chester❤

Jag blir så ledsen och arg när jag läser kommentarer på nätet att självmord är fegt och själviskt. Har ni någonsin lidit av depression? Har ni kämpat stenhårt för ett välmående men ingenting hjälper? Har ni förlorat er bästa vän som gått över till andra sidan?

En utav mina största idoler valde att lämna sin familj och miljontals fans genom ett självmord. Han orkade helt enkelt inte mer. Chester Bennington hymlade aldrig med sin depression eller sina tidigare drogproblem.

Han hjälpte så otroligt många med sin röst och sina texter, även mig. Det är sorgligt och tragiskt att han inte fann styrkan till att hjälpa sig själv.

Prova att gå en mil i någon annas skor som lider av grav depression och ångest som inte hittar någon lösning, innan ni kommer med förutfattade meningar. Livet är redan hårt och stressigt utan att man lider av depressioner så tänk er för innan ni yttrar er både en och 3 gånger om självmord. Jag själv har psykiska problem som gör att jag kanske har bättre förståelse än ni ”friska”. Så jag hoppas att ni tänker er för innan ni postar era fördömanden, tänk på familjerna som finns kvar.

6 reaktioner till “Chester❤”

Kommentera