Vad är min räddning?

Nu har jag haft ett par dagar av roligheter och min kropp och mitt psyke känner av det. Jag har extremt mycket ångest och ont i kroppen. Det brukar bli så när jag kopplar av. Jag ångrar inte att jag har haft roligt med vänner. Det som är tungt är att jag inte kan hantera ångesten.. Idag kan jag inte det, medecin har inte hjälpt,målande har inte lugnat mig. Den sliter mig i stycken inne från och hur mycket jag än försöker kämpa emot så slår ångesten tillbaks 10 gånger hårdare. Jag vill skrika, slå i väggen och gråta ögonen ur mig. Men jag har inte ens orken till det, jag är redan helt utmattad av ångest.

Samtidigt som jag är full av panik. Sjuk kombo är det och svårt att förklara på ett vettigt sätt.
Tänker göra ett sista försök att lugna ner mig .. Jag ska gå ut och gå.

En promenad kanske är min räddning idag?

3 reaktioner till “Vad är min räddning?”

  1. Promenader är bra botemedel mot ångest. Gärna med hörlurar, podd, ljudbok eller musik brukar få en att fokusera på annat en stund. Jag brukar hålla på tills pulsen gått ner och jag kan andas lugnt. Kram❤️

Kommentera