Bränner bakom ögonlocken.

Den här dagen har varit och är fortfarande extremt tung.. Har tårarna brännande bakom ögonlocken hela tiden. Igår kväll när mina svärföräldrar fattade beslutet om att Vanna skulle få somna in så grät jag hejdlöst väldigt länge. Hon hade varit dålig länge och nu hade det kommit till en punkt då hon varken drack eller åt. Hon var 15 år gammal..

För att jag skulle få annat att tänka på så åkte jag och Micke iväg och käkade lite mat på wooken, vi passade även på att handla. 

Men så fort vi kom hem igen så brast det för mig, ingen vanna som möter en med ett skall på uppfarten.. Hennes matskål och koppel är bortplockade..

Det kommer bli svårt för mig att smälta detta. Men det får ta den tid det tar❤

7 reaktioner till “Bränner bakom ögonlocken.”

  1. ❤️Var det din hund? Alltså att avliva sin hund är hemskt. Såg två svarta labbe hanar vid Maxi igår och den ena var så lik vår Atlas. Höll på att börja storgråta. Och alla hundar jag möter ute skulle jag vilja dyka ner näsan i pälsen, och klappa. Helt galet.. kommer ni skaffa ngn ny vovve tror du?

  2. Det var mina svärföräldrars hund. Men hon var som min egen. Jag byggde en relation mes henne som inte går att beskriva. Jag var hennes matte nr 2. Vi bor ju på svärföräldrarnas tomt så jag umgicks med vovven varje dag. Jag var hennes människa brukade svärmor säga. Jag vill skaffa en egen vovve när vi flyttar härifrån om vi gör detdu någon gång. Vi bor på 24kvadrat så jag tycker inte det vore snällt mot en vovve. Vi hsr stor tomt här men ändå. Vill stt den hunden jag skaffar senare ska ha större utrymme ..

Kommentera