Restnoterat.

Jag åkte iväg en sväng med svärföräldrarna istället för att åka iväg själv.. Vi åkte till Arninge för att handla lite. Vi tog Nellie med oss då hon har sådan separationsångest och klarar inte av att vara ensam. Svårt för henne också utan vanna.

Väl på apoteket så får jag veta att stesolid 10 mg är restnoterat och de vet inte när eller om de kommer att få in det igen.. De föreslog då att jag skulle ringa min läkare för att få 5mg utskrivet.. Min läkare är på semester tills mitten av augusti.. Men jag ringde receptionen och fick nr till en läkare som har telefontid imorgon. Så jag får hoppas på det bästa. Det bästa vore ju att sluta med just den medicinen, men man bör trappa ner den innan. Jag tar den inte varje dag utan det är under kontrollerade former. Extremt kontrollerat. Men som sagt det är bäst att köra ned trappning istället för att sluta tvärt.  Kan sluta illa annars, spelar ingen roll om det är under kontrollerade former eller inte.

En kommentar till “Restnoterat.”

Kommentera