Mitt skrivande, min terapi❤

Att skriva har alltid varit det bästa sättet för mig att utrycka mig.. Jag har alltid haft svårt för att prata och öppna mig. Nu menar jag inte bara ang min psykiska ohälsa.. Det gäller allt.. När jag har svårt att förklara något känslomässigt , när jag är arg,när jag är glad. Skrivandet har ALLTID varit mitt sätt att kommunicera, eller kommunicera? Skrivandet är min räddning, det är min trygghet. Det är inte bara i bloggen jag skriver, jag har en dagbok jag skriver i ibland, det.händer att jag sitter på en resturang och skriver på en servett och ger det till Micke, eller så lägger jag det i plånboken. Oftast hamnar det i plånboken för jag skriver när han eller någon annan ursäktar sig för ett toalett besök.. Jag har alltid så mycket i huvudet jag vill få ut, men det är svårt att få ut det muntligt..

När jag gick i skolan så gick jag ofta ut ur klassrummet och satte mig i soffan och skrev istället för att delta i någon diskussion vi hade under lektionen. Sen gav jag det jag skrivit till läraren och gick ut igen. Det gav mig dock inte godkänt i ämnena.. Men det gjorde mig ingenting för jag ansåg att jag gjort mitt bästa .. För mer än det kan man inte göra.

Jag har haft enorma drömmar när det gäller mitt skrivande. Jag har fått erbjudanden som jag dessvärre fått tacka nej till pga att jag har noll stress tolerans och mitt mående är extremt oberäkneligt.. Jag kan aldrig lova att en text ska vara klar en viss dag, eller att ett speciellt inlägg ska upp en speciell tid.

Är väldigt glad att jag har mitt skrivande, det räddar mig många gånger.. Rena rerapin..

Vad är terapi och lugnande för er?  Nu menar jag inte stödsamtal eller liknande.. Vad gör ni för att lugna nerverna?

4 reaktioner till “Mitt skrivande, min terapi❤”

Kommentera