Det skrämmer skiten ur mig.

En tanke slog mig igår.. Jag är 29år men när någon frågar hur gammal jag är så svarar jag alltid 30. Det är 1 månad kvar tills min födelsedag men ändå svarar jag att jag är 30? Gör alltid likadant, när jag var 24 så började jag 6 månader innan jag fyllde 25 med att säga att jag var 25 när jag fick frågan om min ålder. Jag har absolut ingen aning om varför, det sker per automatik. Gör ni likadant? Eller är det bara jag som gör på det här viset? Det låter inte bra och säga 29 men snart 30. 😂

När jag fyllde 20 så hade jag en rejäl ålders kris. Jag fick frågan dagarna innan av en bekant ”Vad är det som ändras till det negativa, det är bara en siffra” Han hade helt rätt i det.. Detta är 10 år sedan.. Jag ska erkänna att jag är inte as sugen på att fylla 30.. Det skrämmer mig på något vis. Kanske därför jag säger att jag är 30 redan? Vem vet.. Att fylla år skrämmer mig inte. Men siffran 30 gör det.

Tankarna snurrar runt i stil med ”30 bast och snart sjukpensionär, vad har jag åstadkommit i livet? Jag har endast lekt med livet och när jag började ta livet på allvar så gick jag in i väggen”
Otroligt negativa tankar.. Måste försöka tänka annorlunda.

Jag vet att 30 bara är en siffra, men det är en ganska stor siffra. Siffran skrämmer skiten ur mig .

6 reaktioner till “Det skrämmer skiten ur mig.”

  1. Jag vände på det när jag fyllde 30 och tänkte att ” jag får fylla 30″ inte alla som får leva såpass länge och få bli 30 år, jag vände det till något positivt i stället, tänk att jag fick bli 34 år som jag är nu och jag hoppas på många många år till på jorden.

  2. Har aldrig haft åldersnoja men jag gör samma sak. En kollega frågade hur gammal jag var och svarade 32.. sen lade jag till.. eller jag blir det i augusti (detta var väl i april Maj nångång jag fick frågan) varpå kollegan svarade jaha men då är du ju 31.. varför säga 32 när du inte fyllt ännu.. Jag vet inte varför man gör så.. snart är jag ju 32.. om en o en halv vecka typ..

  3. 30 kändes vuxet och bra. 40 var hemskt, då hade jag en rejäl kris. Ville inte bli mer än 39 år, och tänker nog så lite fortfarande trots att det är ett tag sedan..😎

  4. Jag tänker samma sak över min ålder. Jag skäms att säga att jag är 30 eftersom jag känner mig som max 20. När jag ser på mitt liv är jag så jäkla missnöjd. Åren bara går och jag avskyr de, usch! Kram

Kommentera