Jagad av vargar

Jag har absolut ingen aning om vad vi ska hitta på idag.. Jag har precis slagit upp mina gröna, är jävligt trött och vill helst dra täcket över huvudet igen. Haft en natt med extremt jobbiga.drömmar.

Jag drömde att jag vart jagad av vargar, det är en återkommande dröm. Vet ni vad det värsta är? Jag älskar vargar och tycker dem är extremt vackra. Lagom kul att bli jagad av dem när jag sover. 🙄

Micke satt uppe och spelade dator under natten också. Varje gång jag skulle till och somna så sa han något till sina vänner på skype och jag vart livrädd för jag fattade inte va som hände.

Man kan tycka att han kan sluta spela när jag ska sova, men der är ingen ide och tycka det för det blir ingen ändring ändå😂  Det var lättare när vi bodde större för då hade han datorn i ett annat rum.. Nu är der som det är.. Oavsett så kommer jag inte säga åt honom att sluta spela. Han har sitt intresse och jag mitt..

3 reaktioner till “Jagad av vargar”

  1. Tror vargar är en symbol för styrka, mod och att du står inför stora val rent integritetsmässigt. Gillar drömtydning😘🌺 fint av dig att respektera hans intresse, gissar att du får sova i lugn o to ibland iaf 😊

  2. Jag gillar också drömtydning, det är intressant❤ Jadå jag får sova när jag ber han dämpa sig, ibland säger jag till och ibland orkar jag inte. Brukar tänka ”han går snartnu och sover han med så jag låter han hålla på”😂

Kommentera