Ren och skär jävla kärlek❤

Jag har haft en underbar dag tillsammans med Maria och Jeanette. Det första vi gjorde efter vi möts upp var att käka lunch på subway. Jag hade inte ätit där på hur länge som helst, så jag hade inprincip glömt hur goda deras mackor är. Jag var så sjukt trött så när killen i kassan frågade mig vilket bröd jag ville ha så svarade jag ”kalkon”. 😂 Man kan inte vara pigg och alert jämt😉

Vi knatade runt i centrumet ganska länge.. När jag kollar min stegräknare så ser jag att jag gått över 9000 steg idag. Det känns i mina fötter, rygg och höfter kan jag lova, men det är det värt.

Jag köpte mig ett nytt mobil fodral då det gamla var trasigt. Det var det enda jag shoppade idag förutom lunch och fika då. Jag åt världens godaste hallonpaj😍 Dock hittade jag ett hårstrå i pajen, inte så jäkla fräscht kanske.

Är väldigt nöjd med den här dagen, vi har skrattat extremt mycket. Ren och skär jävla kärlek.

Ser fram emot att träffa @Minigrisenhulda snart igen❤

4 reaktioner till “Ren och skär jävla kärlek❤”

Kommentera