Tusen rakblad genom kroppen

Tårarna rinner från mina kinder, jag kan inte stoppa det. Ångesten försöker slita mig i stycken. Det känns som att det är tusen rakblad som skär igenom mig. Vad har jag gjort för att förtjäna den här jävla skiten. Jag kämpar stenhårt varje dag för ett välmående, jag gör allt jag kan för att inte låta ångesten, paniken och sorgen ta över mitt liv.. Det är okej att ångesten tar en dag ifrån mig. Men när jag gått flera dagar med skiten och ingenting hjälper, inte ens medecin,musik eller stöd från familj och vänner? Vad i helvette ska jag göra då? Jag vägrar ta till rivandet det är en sak som är säker.

Jag hade en fin dag med vänner igår, men ångesten var med mig hela tiden och jag hade orken till att skjuta bort den och ignorera den för en stund.. Ja en liten stund. Idag tycks jag inte kunna det, jag får helt enkelt tillåta att ångesten vinner idag.. Jag kan inte göra mycket annat. Promenad? Vad är det ens för väder ute? Ska jag tvinga mig att röra på mig?  Det är ändå inga folk här ute på landsbygden så jag kan lika gärna gå ut och gå med tårarna rinnandes från mina kinder.
Det kan ju faktiskt bli bättre? Lär inte bli bättre av att sitta instängd iallafall

8 reaktioner till “Tusen rakblad genom kroppen”

Kommentera