Trevlig överraskning

Idag så åkte jag och Micke till Norrtälje, tanken var att vi ta en lunch och handla lite. Men när vi klev ur bilen så ringde Micke vår vän Danne.. Hade ingen aning om att de planerade att vi skulle mötas upp. Så det var en trevlig överaskning faktiskt. Har inte träffat Danne på 8 år kanske. Så jag vart väldigt glad, kul att se honom igen.

Vi åt lunch på en pizzeria och jag vart dessvärre ganska missnöjd med min mat, men jag åt upp ändå. Killarna var nöjda med sina pizzor..

Solen stod högt på himlen och det var rikigt varmt, tror att det var 27 grader? När vi kom hem så var det inte alls lika varmt. Nu är det nästan så jag fryser.

Men vi har haft en superbra dag helt klart. Älskar ju Norrtälje på sommaren , lite väl mycket folk kanske men det är inte hela världen.

Vad har ni gjort idag?

En kommentar till “Trevlig överraskning”

Kommentera