Besked från försäkringskassan.

Jag fick ett trevligt besked idag. Jag kommer få sjukpenning i 3 månader, men troligtvis så kommer de besluta om sjukersättning innan dess. Sjukpenningen är bara något jag kommer ha tills handläggningen är klar. Det är ingen super summa jag kommer få, men jag kommer kunna betala mina räkningar och köpa mat. Mer än så vlir det inte. Micke o jag hjälps ju givetvis åt att köpa mat.. Men det jag menar är att jag förmodligen inte kommer kunnsr hitta på så mycket roliga saker. Men jag får prioritera.. Huvudsaken är ju som sagt att jag kan betala räkningar och ha mat på bordet eller hur?

Sen vet jag inte om sjukersättningen hinner beviljas eller avslås under dessa tre månader, gör det inte det får jag skicka in ett nytt intyg. Sen att inte veta hur stor eller liten summan på sjukersättningen kommer vara är lite jobbigt. Men jag kan ju inte göra så mycket åt saken, vänta och se helt enkelt🤔

Är der någon som har sjukersättning här?

Kommentera