Jag strejkar

Jag behöver städa vårt lilla krypin. Det ser förjävligt ut. Jag blir arg på mig själv för att jag skjuter upp det, menar det tar 10 minuter att få det fint här. Men vet ni vad? Det tar även 10 minuter innan det ser förjävligt ut igen. Det ger mig ångest .. Därav är det som att det blir någon form av både strejk och uppskjutning.

Jag avskyr verkligen att bo såhär litet. Har sagt det förr och jag säger det igen.. Jag vill flytta. Men det kommer när det kommer. Jag kan inte trolla fram pengar till en ny bostad hur mycket jag än vill. Tacksam över att ha ett hem. Men det börjar tära på mig att ha det så litet.

Men finns det hjärterum så finns det stjärterum eller hur är det man säger?

Ska försöka avsluta min strejk och ta tag i eländet.

Vad gör ni idag?

4 reaktioner till “Jag strejkar”

  1. Ja men för att hitta ngt så behöver man leta har jag hört😉 Vi gör inte detså för tillfället då jag står mellan 2 ersättningar från fk o vet inte hur min eekonomi kommer se ut. Det är ju svårt att hyra något idag man måste ju köpa känns det som. Men jag vet att allt löser sig i slutändan. ❤❤❤

Kommentera