Så glamouröst och brist på rutiner

På måndag så tror jag att mina rutiner kommer komms tillbaks .. Mickes semester är slut då och vi kommer inte vara uppe hela nätterna och sova hela dagarna. Jag kommer ställa klockan de flrsta dagarna så jag kommer in i sllt. För tro mig nör jag säger att även som sjukskriven har jag rutiner. Jag promenerar nästan varje dag, jag städar , lagar mat,skriver,målar etc. Ja vardags grejer som jag knappt gjort på 4 veckor. Men det är konstigt att jag mått som jag gjort under dessa 4 veckor. Brukar vara glad när min karl har semester. Men samtidigt så vet jag att mitt mående inte har något med hans semester att göra.

Jag hatar när mina rutiner inte funkar. Som att åka på stödsamtal tex. Det har varit jobbigt att inte få utlopp för allt som pågår i mitt huvud. Nämnde det i ett inlägg för ett psr dagar sedan.

Men det har varit mycket bra som hänt ubder dessa veckor också. Vi har hittat på en del roliga saker. Sen har jag utforskat mycket kring de mediala och kommunikation med änglarna.

På måndag blir det ändring. Tillbaks till rutinerna

Det är lördag idag och näst sista dagen på semestern.. Vad vi ska hitta på? Åka och panta burkar. Så glamouröst😉

Vad gör ni idag?

En kommentar till “Så glamouröst och brist på rutiner”

Kommentera