Nostalgitripp

Godmorgon söndag!
Idag hade jag tänkt bjuda er på en liten nostalgitripp , visa upp lite bilder och berätta lite om den dagen bilden togs. ☺

Bilden ovan togs 2012. Jag har precis gjort mig i ordning för en sjuhelvettes nyårs fest i Norrköping. Spenderade nyår hos min vän sabina som jag känt sedan 2004. Som jag skrev så var det en sjuhelvettes som slutade i kaos. Jag vaknade hemma hos någon jag knappt kände och min vän hade på något sätt lyckats ta sig hem till sig, jag kom insvansades till henne vid 10 på morgonen. Resten är lite dimmigt😂

2006 så fick jag äran att träffa Nikola .. Känner ni igen honom? Han är sångare i Millencolin, vi råkade infinna oss
samma efterfest☺ Vill minnas att han var himla trevlig.

2010 Så var jag i Västerås och hittade en Ångest bänk. Den är säkert fullsmockad på söndagar😂

2009 så åkte jag och min styvsyster på en dagstur till Åland. Ja vi är inte styvsystrar längre, vi var det för många år sen få vårs föräldrar var tillsammans. Men jag ser henne fortfarande som familj.
Denna dagstur slutade inte i katastrof .. Kanske lite? Jag blev sjösjuk när vi klivit av båten?

2009 så levde jag ett otroligt glamouröst liv😂. Detta är en bild från em festival som heter Peace and Love. Jag ligger i min väns knä och är så jävla rock n roll😂 Denna bild togs den andra dagen på campingen. Just det, ska kanske nämna att detta är tidig morgon och jag tog mig en återställare. Av alla festivaler jag varit på genom åren så var peace and love 2009 den sämsta. iallafall det året. Missade mötley crue för jag fick ligga i sjukstuga osv, de bandet va anledningen till att jag var där överhuvudtaget😂

Denna bild är från 2007 Jag sitter i sundsvall på deras gatufest och kände mig så jävla punk😂  Såg en massa bra band och hamnade på en sjul efterfest i en turné buss.. its all a blurr😂

Ja det var det jag ville bjuda på i dagens nostalgitripp. Jag vet att jag hoppar lite och det är ingen kronologisk ordning mellan åren. Men det gör inget. Tänkte att jag ska fortsätta med nostalgitripp här på bloggen när andan faller på❤

En kommentar till “Nostalgitripp”

Kommentera