Ge mig styrka.

Från att ha varit lugn och harmonisk till att känna sig som ett jävla vrak? Varför i hela friden blir det så? Kunde jag inte få ha två dagar av bra mående? Uppenbarligen inte. Igår stod jag på tomten och skrek mot himlen ”Varför blir det såhär, ge mig styrka” Har aldrig gjort det förut och jag vet inte varför jag gjorde det. Snacka om impulsivitet. Det kändes bra att skrika lite faktiskt, men ångesten försvann inte. Ska nog ta mig en tablett om en stund. Vill avvakta och se om det går över med en promenad. Kanske lite målning? Försöka ta till min kreativitet istället för medecin? Som jag nämnt tidigare så är jag väldigt försiktig med medeciner, även om det bara gäller en atarax eller lergigan. Men jag är ännu mer försiktig med benz tabletter.

Medans det är annat jag inte är speciellt försiktig med. Då pratar jag inte om alkohol eller andra tabletter. När jag mår såhär så är jag expert på att hetsäta.. Vilket jag tänker göra mitt bästa att inte göra idag.

Jag ska istället plugga in hörlurarna och ta mig en promenad. Har inte hunnit kolla vädret. Men vad jag har hört så finns det inga dåliga väder,bara dåliga kläder😉

Ljus och kärlek till er mina vänner. Jag hoppss ni får en superfin onsdag❤

2 reaktioner till “Ge mig styrka.”

  1. Usch hoppas de blir bättre 😓 Jag har ofta velat skrika rakt ut jag med, men det kommer liksom inget skrik fast jag vill. Är så himla kontrollerad på gott och ont! Stor kram ❤️

Kommentera