Music that matters#11

Jag har missat ”Music that matters” .. Hur kunde jag missa det förra veckan? Eller missat? Jag glömde helt enkelt. Men nu kör vi.

Låten jag har valt i dag är av ett band som Heter Neverstore. De var förband åt Backyard Babies 2007 så jag såg dem live säkert 10 gånger bara under 2007. Sen så åkte jag och tjejerna och såg dem på deras egna gigg också. Just då så hade de inte skrivit eller spelat in den här låten. Men den betyder väldigt mycket för mig.. För texten de sjunger.. Precis så känner jag bland🙈

Quicksand straight under my feet
No matter how hard I try
Something pulls me down”

Jag har missat extremt mycket med detta band de senaste åren och har inte sett dem live på evigheter. Men som sagt den här låten är världsklass

Jag och jakan kakan som jag alltid kallade honom var aldrig speciellt snygga på bild tillsammans😂 Men han kan sjunga, spela gura och så är han en jävel på att bugga. 🙄😘

2 reaktioner till “Music that matters#11”

Kommentera