När allt klaffar!

Det vart ingen promenad idag då helen körde mig fram och tillbaks till rimbo. Jag passade på att ta med alla jäkla pantburkar vi hade här hemma.. Sååå skönt att bli av med skiten. När vi gjort.det vi skulle och kommit hem så ställde jag mig och lagade mat, det vart 4 matlådor. Skönt att jag ställde mig redan vid 11 och fixa och trixa.. Tror helt ärligt att jag ska börja göra så?

Laga mat så tidigt som möjligt och lägga det i matlådor.. Slippa stå på eftermiddagen och laga mat? Kan vara något. Dock så var inte Micke hungrig så jag fick äta ensam idag. Eller ensam? Jag hade Nellie som sällskap😉

Skönt att någon ville umgås iallafall, vi kan låtsas att det var mig hon ville vara med och inte ha min mat😉

Känner mig rätt nöjd med mig själv idag. Allt har klaffat och kag har gjort allt jag sagt att jag ska göra. Ja förutom promenaden då. Blir nog lite promenader i helgen när jag är i Södertälje och hälsar på @Minigrisenhulda

Hur mår ni och vad har ni gjort idag?

En kommentar till “När allt klaffar!”

Kommentera