Min vikt klassas som fetma.

I sommras så var jag otroligt nöjd med min kropp.. Jag såg mig inte själv som tjock utan snarare lite kurvig. Det gör jag fortfarande och jag anser foetfarande att jag är kroppspositiv.. Men jag har inte vägt mig på ett år och jag minns inte vad jag vägde sist. Men I morse gjorde jag misstaget att väga mig för att sen kolla mitt bmi. Det stod att min vikt klassas som fetma. Vilken ren och skär ångest jag fick… Kändes som att tusen knivar stack mig i hjärtat. Fetma? På riktigt? Då började tankarna direkt snurra runt att jag måste börja träna igen, så att jag inte klassas som en psrson med fetma. Sen de sunda tankarna vilket är att det inte är konstigt att vikten är som den är. Jag äter mediciner som är vätske bildande och vätska väger en hel del. Men sen är jag medveten att jag är lite väl glad i chips och godis. Jag tycker fortfarande om min kropp, så varför stör jag mig på vikten och att det klassas som fetma? Eller det stör mig inte, det gör mig ledsen… Försöker komma på anledningen till varför jag ens valde att ställa mig på vågen? Jag vet att jag inte lever speciellt sunt.. Den senaste tiden har jag varit stillasittande och bara tryckt i mig massa skit.. Det blir oftast så för mig när jag mår dåligt.
Kanske vore bra att se över detta? Men jag känner mig inte som 92 kg tung utan snarare 92 kg kurvig. 

Mer promenader och mindre onyttigt? Jag vill inte vara klassad som fetma. Vafan kollade jag det där för? Vilka störda tankar som snurrar runt i huvudet. Nej vet ni vad?  Det spelar fan ingen roll om det klassas som fetma.. Jag tycker fortfarande om min kropp.. Från och med nu ska jag inte väga mig, samt minska på onyttigheter. För som sagt det är för mycket.. Allt är för mycket.

4 reaktioner till “Min vikt klassas som fetma.”

  1. Det ser inte ut som om du väger 92 hur nu det ser ut.. tycker du är jättefin o din positiva inställning till dig själv lyser igenom o kanske är det din benstomme som är stabilare än andras! Jag anv själv medicin som gjort mig uppsvullen o hellre det än må sämre än man kanske gör. Leta inte efter ångest..😉

  2. Du är vacker. Att du mår gott i din kropp är en fantastisk egenskap, det är en skapad norm om vad man borde/ska väga som hela tiden påminner oss om hur viktigt det är att vara perfekt. Idiotiskt va? 😉 Jag vet att du vet allt det där, men vill påminna dig. Du är verkligen fenomenal och du arbetar med ditt inre varje dag, du imponerar, briljerar och får mig att le. Snygg som fan och en jävla bra förebild är vad du är. Puss!

Kommentera