Har bett Änglarna om hjälp❤

Jag har alltid lättare för att hjälpa andra än mig själv, jag har skrivit om det innan men tar upp det igen. Jag har nämligen kommit till en insikt. Vilker är : Det är min tur nu.. Min tur att få le på riktigt, att lyfta vingarna och ta emot positiv energi istället för att bara dra åt mig negativ energi som jag är otroligt bra på. Jag måste stänga av det.. Stänga portalen till det negativa. Men jag har bett om hjälp, jag har vänt mig till ärkeängeln Zadikel !❤ Jag har bett honom komma till mig i mina drömmar och verka som en skorstensfejare för att rensa bort alla känslomässiga gifter jag har i mitt hjärta. Han kommer se till att allas behov blir tillgodosedda och att känslomässiga helande sker på mirakulösa sätt. Det är ALDRIG fel att be änglarna om hjälp. De finns alltid där och de vet oftast redan vad du behöver, men ibland behöver man vara extra tydlig. Något som är viktigt är att tacka änglarna för det dem gör. Det är ingenting du behöver säga högt, det räcker med en tanke. De hör dig, de ser dig och de är med dig varje dag. ❤

Kommentera