Kaotisk ångest!

Jag tror aldrig jag har varit så ångestfylld i den kommunala trafiken som jag är idag.. Allt går fel.. Bussar som blir försenade så jag missar tåg som i sig resulterar att jag missar bussen hem. Så jag får stå och vänta på varje ställe i 30 minuter. Men det är inte förarnas fel.. Det blir såhär ibland.. Jag tänker inte hytta till fingret med sl chaufförer.. De försöker göra sitt jobb så gott de kan. Jag har en bekant som kör pendeltåg dagligen och därav vet jag att se sällan är deras fel när det är lite kaotiskt. Men min ångest smyger sig på iallafall.. För jag vill bara hem till min trygga vrå så fort som möjligt… Vi får se vart detta slutar.. Jag har ju inte tur med vädret heller😂 Allt på en gång. Nä nu blir det att försöka andas och tänka positivt. Jag är hemma så småningom och alla gör va de kan.

En kommentar till “Kaotisk ångest!”

Kommentera