Lantlolla på vift i Södertälje.

Godmorgon!
Igår så hade vi en riktigt rolig film kväll. Vi kollade på Rock Of Ages och jag dansade runt som fasiken .. Insåg ganska snabbt att det är en av mina favorit filmer och att jag behöver gå på en rejäl rock konsert snart. Det var ett tag sen jag rockade loss ordentligt😉

Jag trivs väldigt bra här hos Maria, det är som att vara hemma. Jag springer runt i mina pyjamas shorts och t shirt utomhus precis som jag gör hemma. Man kan vara lantlolla i Södertälje också😉 Nejdå oroa er inte, jag gick inte ner till centrum i pyjamas. Men kändes onödigt o klä på sig ordentligt bär jag bara skulle ut och ta en cigg.

Idag så ska jag åka hem till landsbygden igen. Trots att jag har haft det underbart här så ser jag fram emot att komma hem till min karl och min säng☺

Hur har eran helg varit?

Kommentera